Najnovšie recenzie zo sekcie Kompostéry
- užitočný
- rychlo sa da skladat, a lachky premiesnit
- jednoduché skladanie
- po naplnení kompostéru vyskakujú z vodítok spodné dvierka
Kompostér je funkčný. Veko nemuselo byť delené, ale mohlo byť vcelku ako jeden diel. Skladanie kompostéra bolo bez problémov. Dobré bolo nechať kompostér pred skladaním chvílu na slnku, hlavne tie spojovacie drobné elementy. Potom to išlo dobre. Celkovo mohol byť pevnejší. Keď sa kompostér naplní, tak vyskakujú z vodítok tie spodné dvierka.
- dosť vysoký
- veľkosť a objem
- neuveriteľná montáž,
- orientačný návod na krabici,
- spojky jednotlivých dielov je potrebné upraviť, lebo sa inak nedajú použiť,
- neviem si predstaviť, že by to zvládol "menej zručný" človek
- Žiadne zložité skladanie,veľmi jednoduché
- Veľký objem, kvalitné prevedenie, bezproblémové zloženie. Jednoduchá možnosť otvoriť stenu a odoberať kompost. Naozaj dobrá cena za kompostér týchto rozmerov.
Nebol priložený montážny návod. Spojky sú veľmi tvrdé a na montáž bola potrebná mužská sila. Ale výrobok je kvalitný a stabilný. Idem si ešte raz objednať.
- Cena primeraná kvalite
- Všetky spojky sa ťažko zakladajú, neprehľadný návod
- jednoducha montaž až na tie zasuvacie kliny alebo spojky-katastrofa.Pevné nervy a silne ruky,Made in poland!
- nekvalitne vylisované otvory pre montáž, bolo treba ručne orezávať otvory
- Designové a nadčasové zpracování
- Snadná, 5minutová montáž
- Kvalitní zpracování
- Bez ostrých hran
- V balení: odměrka na vermitea, lopatka, filtrační síto, samozřejmě 2 patra a vermikompostér
Vermikompostéry jsem koupila rovnou 2, zelený je hezčí! Jedná se nejen o efektivní pomůcku při snižování množství kuchyňského odpadu, ale taky o velmi hezký interiérový prvek. Vřele doporučuji všem a skutečně si myslím, že vermikompostování je základem pro každou rodinu, ať už 1člennou nebo vícečlennou. Kupte, nebudete zklamaní.
- Krásné zpracování
- Hodí se do interiéru
- Jednoduchá montáž
- Kvalitní hnojivo
- Mělo by se jednat o standard v moderních domácnostech
- Ekologie a udržitelnost
Vermikompostéry jsem koupila rovnou 2, jeden šedý a jeden zelený (přesvědčila jsem tchýni :-)). Musím říct, že zelený se mi líbí o něco více (kdo váháte, dejte přednost zelenému :)). Jedná se nejen o efektivní pomůcku při snižování množství kuchyňského odpadu, ale taky o velmi hezký interiérový prvek. Vřele doporučuji všem a skutečně si myslím, že vermikompostování je základem pro každou rodinu, ať už 1člennou nebo vícečlennou.
- Ľahko zložitelnypre našu záhradu vyhovujúci veľkostou
- Slabý plast.zlá montáž
Nový kompostér, ešte nie je zmontovaný, ale máme 630 litrový a sme spokojní. Vymeníme ho za väčší. Doporučujeme.
Ešte som tovar neskúšal.
- Kompostér sme dvaja ledva zložili, nič nepasovali, diely do seba nezapadali....otvory neboli dostatočne vypracované, bolo ich treba pracne nožom orezávať
Na malom mieste uskladniteľné.,
konečne viem zhodnotiť vlastný bioodpad pre záhradku!
Veľmi som bola spokojná a ďakujem pekne.
Zobrazujem 201 - 220 zo 459 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...23 Ďalšie »