Najnovšie recenzie zo sekcie Kompostéry
- Ďalší produkt, ktorý som kúpila od mojej osvedčenej firmy. Včera som to zmontovala. Jednoduchá montáž, šikovný výrobok, verím, že bude dobre slúžiť, mám dobré odporúčania aj od známych.
Odporúčam výrobok i predajcu.
- veľký objem, vhodné na kompostovanie veľkého množstva trávy po kosení, prijateľná cena, veľmi dobrý pomer cena / kvalita
- ľahky, prenosny
- bočné panely sú dostatočné pevné avšak pozor na vrchný kryt ten je z tenšieho plastu a treba ho chrániť inak môže ľahko prasknúť
- čierny plast je bez zápachu
- vrchný kryt sa nedá plnohodnotne 100 % spojiť, pretože vnútorný spojovací profil smerom k jeho stredu je nesprávne odliaty / navrhnutý?
- montáž samostatne jednou osobou je také malé umenie nakoľko spojovacie bočné koníky sa nasúvajú ťažšie
Jedná sa o poľský výrobok a vyberal som ho predovšetkým kvôli cene a veľkosti objemu.
Skladať ho jednou osobou je ťažšie na prvý krát a chce to istú dávku trpezlivosti.
Nevýhodou je, že vrchný kryt je dvoj panelový teda skladací a z tenšieho plastu ako bočné.
Nakoľko ho máme veľmi krátko je ťažké ho hodnotiť,ale skladanie a manipulácia s ním sú veľmi dobré.
- Veľký objem
- Nízka cena
- Labilný
Slabé, labilné prevedenie, ale odpovedajúce cene ;-) Na moje použitie plne postačujúci.
Jednoduchý skladá sa ako lego:)
- Je super veľký , ľahký ,dobre sa skladá
- Lacný, účel spĺňa
- pomer velkost / cena
- komplikovana montaz
- nevelmi pevna konstrukcia
- jeden diel dorazil zlomeny
- Trošku slabší plast
- eKOLÓGICKY VýBORNE RIEšENIE DAL BY SOMPOVINNOSť TOMAť DOMA ,
- Oka
- Trocha velky ale to je môj vybet
- Jednoduche a ucelne.
- daju sa poskladat 2 samostatne...
- plast je krehky, aj napriek ozaj poctivemu zabaleniu to dopavca mozme poskodit, ale popraskane som videl aj v marketoch na paletach.... na ucel pre ktory to sluzi, staci.
stredny diel je prepojeny, takze ak planujete postupne prehadzovat naplne z jedneho do druheho a tretieho mozete, no moc to neoddelite :) , ale zas aspon sa prevzdusni a lepsie skompostuje.
- pomer cena/vykon
tovar prišiel nekompletný a dodnes ani po 2 mesiacoch ho nemôžem používať ani vrátiť pre koronavírus
- jednoduchá a rýchla montáž
relativne tensi plast, uvidime kolko rokov vydrzi. skladanie jednoduche, zariadenie ucel plni
Ľahký, rýchla montáž. Super.
- PVC by malo byť pevnejšie
Zobrazujem 321 - 340 zo 459 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...23 Ďalšie »