Najnovšie recenzie zo sekcie Kompostéry
- nezaberá veľa miesta, je estetický
jednoduchá montáž
- veľký , pevný , ľahko sa skladá a pasuje
- dizajn,vzhľad, kvalita návodu, pomer ceny a kvality
Jednodchá montáž.
Jednoduchá, rýchla montáž, materiál vyzerá kvalitný, kvalita sa prejaví až po zimnom období.
Ešte som produkt nepoužil
- Je vyšší ako v popise
Kompostér je v pohode (tento je môj druhý), len výrobca asi zabudol pribaliť do tejto krabice vrchný otvárací diel.
Jednoduchá montáž .
- najmensi komposter s podstavou na trhu, pre malu zahradku ale o vacsiu terasu ideal
- este stale asi prilis velky pre moje potreby
- material plast
- Celkom rychlo sa posklada
- Lacny odpadovy plast
- V buducnosti by som asi siel do niecoho lepsieho
Ak chcete rychlo nejaky komposter, smelo do toho, ale kvalita odpoveda cene. Je zlozeny z lacnych plastov, ziadne tvrdene plasty, lacne makke, ak to ma nieco vydrzat na zahrade, poobzerajte sa skor po niecom kvalitnejsom.
- stabilný
- dostatočne hrubé a pevné diely
- dvere sa dajú "vyrobiť" z každej strany, čo je fajn vlastnosť
- trošku nedoriešené otváranie-zatváranie horného veka, kompostéry z lacnejších plastov to majú vyriešené lepšie, ale dá sa zvyknúť, keď je veko zaistnené, tak je problém otvoriť ho iba jednou rukou, potrebujete obe ruky, čiže to, čo nesiete v druhej, musíte položiť, potom otvoriť a vysypať
vyzerá to na kvalitný robustný plast, maskáčová farba tiež zaujímavo vyzerá a ladí so záhradou
- Neuplna dodavka a bez dodatocneho uchytenia to nekde
kvalitu materiálu neviem ohodnotiť, je taký tenší, koľko rokov vydrží sa uvidí, veľmi jednoduchá bola ale montáž, zvládla som to sama za pár minút. Zatiaľ som spokojná.
Dobry pristup k obsahu
- ľahká montáž
- nemá dvierka pre zeminu
- Ľahká montáž
- Kvalitný hrubý recyklovaný plast
- Možnosť roztvorenia kompostéra z akejkoľvek strany
- Farbou zapadá do záhrady
S komposterom som spokojná
- zodpovedá kvalite výrobku
nie
Zobrazujem 301 - 320 zo 459 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...23 Ďalšie »